Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun donmasını görmek

Rüyada suyun donmasını görmek

Rüyada suyun donmasını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, zarar etmeyeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun donmasını gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Rüyada suyun donmasını görmek aksiliklerin baş göstereceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş su görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada beyaz erkek donu görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni don görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, haneye dertlerin gireceğine  işaret etmektedir.

Rüyada donu düşmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, zor zamanların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına işarettir.

Rüyada donmuş ekmek geçim derdine gireceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada donmuş çiğ et görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada donlu erkek görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments