Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş yemek görmek

Rüyada donmuş yemek görmek

Rüyada donmuş yemek görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, zorlukları atlatacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, saygınlığa alamet eder.

Rüyada donmuş yemek gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Rüyada donmuş yemek görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada donmuş balık yemek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz don giymek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işarettir.

Rüyada don çıkarmak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş yılan görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada donu düşmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada don değiştirmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet eder.

Rüyada donmuş gölde yürümek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments