Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş domuz görmek

Rüyada donmuş domuz görmek

Rüyada donmuş domuz görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yıpranacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Rüyada donmuş domuz gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Rüyada donmuş domuz görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil don görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kötü günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada donmuş ekmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada donmuş ırmak görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada denizi donmuş görmek işinin gücünün yaver gideceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeği donla görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet eder.

Rüyada donmuş et kesmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments