Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş kıyma görmek

Rüyada donmuş kıyma görmek

Rüyada donmuş kıyma görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, mutlu günlerin yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada donmuş kıyma gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Rüyada donmuş kıyma görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymadan köfte yapmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ et kıyma görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı dolma yemek hayırlı bir kısmet çıkacağına, küslükleri gidereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı pide dağıtmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı mantı yapmak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada çok kıyma görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavrulmuş kıyma yemek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments