Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don kesmek

Rüyada don kesmek

Rüyada don kesmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, zorlukların aşılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada don kesmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi kullanmayı gözardı etmemelisiniz.

Rüyada don kesmek daha rahat bir hayatı olacağına, her şeyin sarpa saracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş et kesmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına yorulur.

Rüyada donmuş çiçek görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, şansızlığın kırılacağına işaret eder.

Rüyada donmuş yılan görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye delalet etmektedir.

Rüyada donmuş gölde yürümek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Rüyada donup kalmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada donmuş kar görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş adam görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments