Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi donmuş görmek

Rüyada denizi donmuş görmek

Rüyada denizi donmuş görmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada denizi donmuş gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Rüyada donmuş denizin üstünde yürümek söz ve yetki sahibi olacağına, tartışmaların sona ereceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalet eder.

Rüyada donmuş denizde yüzmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada donmuş deniz görmek dertleşerek moral bulacağına, iyilik bulacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada donan deniz görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi donmuş görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin donmasını görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak don görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada donmuş kıyma görmek yolunun açık olacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments