Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döner merdiven görmek

Rüyada döner merdiven görmek

Rüyada döner merdiven görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada döner merdiven gördüyseniz:

  • Özel planların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada döner merdiven çıkmak hastalıkların son bulacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada döner merdiven görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş döner yemek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işaret eder.

Rüyada pilav üstü döner yemek çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada dünyayı dönerken görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalettir.

Rüyada kıbleye arkasını dönerek namaz kılmak evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, maddi olarak zarar edileceğine işarettir.

Rüyada tavuk döner yemek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments