Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada döner yemek

Rüyada döner yemek

Rüyada döner yemek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada döner yemek gördüyseniz:

  • Biraz önce silkinip kendinize gelmeniz gerekiyor.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pilav üstü döner yemek işveren koltuğunda oturacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada dürüm döner yemek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada tavuk döner yemek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına delalet etmektedir.

Rüyada döner yemek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek arası döner yemek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada pişmiş döner yemek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments