Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk döneri görmek

Rüyada tavuk döneri görmek

Rüyada tavuk döneri görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk döneri gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada tavuk döner yemek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine işaret eder.

Rüyada tavuk döner görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk döneri görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işarettir.

Rüyada döner bıçağı görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada döner yemek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada döner koltuk görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments