Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurmalı tatlı görmek

Rüyada dondurmalı tatlı görmek

Rüyada dondurmalı tatlı görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bereket ve huzur geleceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına yorulur.

Rüyada dondurmalı tatlı gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada dondurmalı tatlı görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına işaret eder.

Rüyada tatlı dondurma yemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada dolapta dondurma görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çilekli dondurma almak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, dirliğin bozulabileceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada buzlu dondurma görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Rüyada dondurma dükkanı görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments