Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta dondurma görmek

Rüyada dolapta dondurma görmek

Rüyada dolapta dondurma görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dolapta dondurma gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada dondurma dolabı görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet eder.

Rüyada dolapta dondurma görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vişneli dondurma yemek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, şifa göreceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulur.

Rüyada dondurma seçmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye dondurma vermek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işarettir.

Rüyada meyveli dondurma görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada karışık dondurma görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, oğlu evli ise boşanacağına rivayet eder.

Rüyada dondurma almaya çalışmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, iflas edeceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments