Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma dükkanı görmek

Rüyada dondurma dükkanı görmek

Rüyada dondurma dükkanı görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, çocuklar gibi şen olacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dondurma dükkanı gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Rüyada dondurma dükkanı görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken dondurma yemek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dondurmalı pasta görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada dondurma almak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü dondurma yemek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada meyveli dondurma yemek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Rüyada dondurma taşımak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Rüyada çilekli dondurma yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments