Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma almak

Rüyada dondurma almak

Rüyada dondurma almak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, zenginliğe sahip olacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurma almak gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Rüyada buzdolabında dondurma görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dondurmalı tatlı görmek hak yolundan ayrılmayacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada dondurma yememek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden dondurma almak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, inancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada dondurma kesmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı dondurma yemek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyveli dondurma yemek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, işe gösterilen ilginin artacağına tabir olunur.

Rüyada dondurmalı pasta yemek daima zinde ve genç kalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments