Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dondurma kesmek

Rüyada dondurma kesmek

Rüyada dondurma kesmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dondurma kesmek gördüyseniz:

  • Bir yandan herekete geçme arzusuyla yanıp tutuşurken, başarısızlığa uğrama korkusu sizi frenliyor.

Rüyada dondurma kesmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kısmetlerinden olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle dondurma yemek sıkıntılı günler geçireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret eder.

Rüyada buzlu dondurma görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dondurma düşürmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kakaolu dondurma yemek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dondurma yemek istemek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde dondurma görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında dondurma görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments