Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden dondurma almak

Rüyada birinden dondurma almak

Rüyada birinden dondurma almak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada birinden dondurma almak gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak kalmak için evde bazı değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada yeşil dondurma yemek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı dondurma yemek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada beyaz dondurma görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, neşenin yerine geleceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine inanılır.

Rüyada dondurma taşımak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dondurma görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada sütlü dondurma yemek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Rüyada dondurmalı pasta görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Rüyada biriyle dondurma yemek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments