Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında dondurma görmek

Rüyada buzdolabında dondurma görmek

Rüyada buzdolabında dondurma görmek mutlu bir evliliğe, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, riske atılacağına, umutların yıkılacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, muradınıza ereceğinize yorulur.

Rüyada buzdolabında dondurma gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Rüyada buzdolabında dondurma görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında peynir görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabında üzüm görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabını dolu görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabından tatlı yemek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, hataların düzeltileceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında köpek görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında balık görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına yorulur.

Rüyada kırmızı buzdolabı görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments