Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donatılmış masa görmek

Rüyada donatılmış masa görmek

Rüyada donatılmış masa görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, hafif ve iyi hissedeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kendisini keşfedeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada donatılmış masa gördüyseniz:

  • Neyse ki, sizi iyice köşeye sıkıştırmalarına izin verecek konumda değilsiniz.

Rüyada donatılmış masa görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, şöhret elde edeceğine delalet eder.

Rüyada donatılmış sofra görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Rüyada masaya yazı yazmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj masası görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, nazara geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz masa ve sandalye görmek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada siyah masa görmek can sıkıcı haberler almaya, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz çalışma masası görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments