Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya yazı yazmak

Rüyada masaya yazı yazmak

Rüyada masaya yazı yazmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada masaya yazı yazmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada masaya yazı yazmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yüze yazı yazmak parasını ve işini kaybedeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada halıya yazı yazmak işinde ustalaşacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada yastığa yazı yazmak özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Rüyada aynaya yazı yazmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmakla yazı yazmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize yazı yazmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada el yazısı yazdığını görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments