Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donan birini görmek

Rüyada donan birini görmek

Rüyada donan birini görmek işlerin devam edeceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, şansının kendisinden yana olacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada donan birini gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada don görmek sorunlarını teker teker aşacağına, muradına eremeyeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının donunu giymek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş yemek görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada donla kalmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, hayatın pahalılaşmasına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada donmuş domates görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada don katlamak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hastalıkların son bulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada donmuş hayvan görmek emeklerin boş yere harcanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, çok yoğun çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni don giymek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, mesleğine dört elle sarılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments