Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada don vermek

Rüyada don vermek

Rüyada don vermek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada don vermek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada don sütyen görmek zararların telafi edileceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, başarıya ve zafere doymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada donan birini görmek çok para kazanılacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada kısa don görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada donan insan görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ıslak don görmek yeni yerler göreceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret eder.

Rüyada donmuş yiyecek görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş çiçek görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine işarettir.

Rüyada donmuş et görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments