Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş et görmek

Rüyada donmuş et görmek

Rüyada donmuş et görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, borcunun kalmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş et gördüyseniz:

  • İnsanlarda, onlarda aslında olmayan vasıflar görerek kendinizi aldatmanız mümkündür.

Rüyada donmuş çiğ et görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Rüyada donmuş et görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada donmuş kırmızı et görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, neşesinin yerine geleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalettir.

Rüyada donmuş et almak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, çok yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada donmuş et kesmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada donmuş hayvan görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine delalettir.

Rüyada donmuş güvercin görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments