Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek

Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek

Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek hile ile mal elde edeceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işe gösterilen ilginin artacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babayı ağlarken gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Rüyada anne babayı ağlarken görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı ağlarken görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı ağlayarak görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kısa süre içinde engelleneceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak babaya sarılmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan baba görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada baba ağlarken görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, kazancının günbegün artacağına, duymadığı sözleri duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babamı ağlarken görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babanı ağlarken görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments