Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baba ve anne görmek

Rüyada baba ve anne görmek

Rüyada baba ve anne görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada baba ve anne gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada anne babamı görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş baba ve annesini görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, onların önüne geçeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı evlenirken görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı hacda görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın boşandığını görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı kaybetmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments