Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen anne ve baba görmek

Rüyada ölen anne ve baba görmek

Rüyada ölen anne ve baba görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölen anne ve baba gördüyseniz:

  • Aslında kendinizi ifade etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş anneyi babayı görmek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Rüyada anne baba ve abla görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babasını boşanmış görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne baba ve kardeşini görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada anne babasını hacca gittiğini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesini ve babasını görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada başkasının anne babasını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, kazancın yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments