Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorbada saç görmek

Rüyada çorbada saç görmek

Rüyada çorbada saç görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, yeni bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet eder.

Rüyada çorbada saç gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Rüyada çorbanın içinde saç görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada çorbada saç görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına rivayet eder.

Rüyada tencere içinde çorba görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba vermek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba döküldüğünü görmek artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek geleceğinin de çok parlak olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada kasede çorba görmek zararlarını telafi edeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarhana çorbası görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments