Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doluya yakalanmak

Rüyada doluya yakalanmak

Rüyada doluya yakalanmak daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine delalet eder.

Rüyada doluya yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada doluya yakalanmak olmayacak hayallere kapılacağına, yarar sağlamayacağına, daha fazla gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle babaya yakalanmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir hastalığa yakalanmak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına tabir olunur.

Rüyada önlük yakası görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, içsel güvensizliklerinize, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına inanılır.

Rüyada silahla jandarmaya yakalanmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Rüyada teröriste yakalanmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulaşıcı hastalığa yakalanmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kansere yakalandığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments