Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu klozet görmek

Rüyada su dolu klozet görmek

Rüyada su dolu klozet görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel günler geçirileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu klozet gördüyseniz:

  • Yeni alanlar veya yollar arasından seçim yapmanız gerekebilir ya da çeşitli tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada su dolu klozet görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet eder.

Rüyada dolu klozet görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada klozette su görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozete su dökmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada taşan klozet görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Rüyada klozette yıkanmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada klozet fırçası görmek tartışma yaşayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada klozeti temizlemek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments