Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu dolap görmek

Rüyada dolu dolap görmek

Rüyada dolu dolap görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolu dolap gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada elbise dolu dolap görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolu dolap görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada içi dolu dolap görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına yorulur.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabına saklanmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet eder.

Rüyada mutfak dolabı silmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük dolap görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments