Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma kalem hediye almak

Rüyada dolma kalem hediye almak

Rüyada dolma kalem hediye almak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, maddi anlamda güçleneceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada dolma kalem hediye almak gördüyseniz:

  • Cömertliğiniz size bazen zor anlar yaşatıyor.

Rüyada dolma kalem hediye almak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dolma kalem görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, karanlık geçen günlere güneş doğacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolma kalem görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dolma kalem görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada dolma kalem almak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada dolma kalem vermek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden kalem hediye almak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada kalem hediye vermek boş yere korku duyulacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments