Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalem hediye vermek

Rüyada kalem hediye vermek

Rüyada kalem hediye vermek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, kötülüklerden uzak olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına delalettir.

Rüyada kalem hediye vermek gördüyseniz:

  • Herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada hediye kalem almak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye kalem görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada hediye olarak kalem almak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kalem hediye etmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işaret eder.

Rüyada kalem hediye almak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada birinden kalem hediye almak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kalem hediye vermek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada kalem hediye edildiğini görmek zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments