Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma kalem vermek

Rüyada dolma kalem vermek

Rüyada dolma kalem vermek her açıdan farklılıklar olacağına, hak yolundan ayrılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalettir.

Rüyada dolma kalem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Rüyada dolma kalem almak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah dolma kalem görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dolma kalem vermek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı dolma kalem görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada dolma kalem görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına işaret eder.

Rüyada dolma kalem hediye almak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalettir.

Rüyada ölüye dolma vermek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolma biber almak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments