Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolma harcı görmek

Rüyada dolma harcı görmek

Rüyada dolma harcı görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolma harcı gördüyseniz:

  • Spor yapmayı ihmal etmeyin.

Rüyada dolma harcı görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada harca basmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada harç görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada harç karmak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına yorulmaktadır.

Rüyada çimento harç görmek çok güzel günler göreceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada harcama yapmak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat harcı görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada harç dökmek sevindirici olaylar yaşayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments