Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harç görmek

Rüyada harç görmek

Rüyada harç görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Rüyada harç gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada köfte harcı görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çimento harç görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet eder.

Rüyada beton harcı yapmak Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada harç taşımak eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, riske atılacağına işarettir.

Rüyada harç yoğurmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, büyük işlere imza atacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada harç dökmek dertlerin aşılacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada dolma harcı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada beton harcı görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments