Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada harcama yapmak

Rüyada harcama yapmak

Rüyada harcama yapmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada harcama yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir.

Rüyada harç yapmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada harcama yapmak hasta ise iyileşeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına inanılır.

Rüyada beton harcı yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada harç yaptığını görmek evdeki nimetin çoğalacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada köfte harcı görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada harca basmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada çimento harcı karmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada harç yoğurmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments