Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolgunun düştüğünü görmek

Rüyada dolgunun düştüğünü görmek

Rüyada dolgunun düştüğünü görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolgunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzla ilgili güzel fikirleriniz olabilir.

Rüyada dişindeki dolgunun düştüğünü görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dolgunun düştüğünü görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada dolgun dudak görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, işinde itibar edineceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin düştüğünü görmek rakiplerinin üzüleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada elindekileri düşürmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, evi yoksa ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada askeri uçağın düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, içebileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının çukura düştüğünü görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Rüyada bir çocuğun suya düştüğünü görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments