Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elindekileri düşürmek

Rüyada elindekileri düşürmek

Rüyada elindekileri düşürmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elindekileri düşürmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Rüyada dişinin eline düştüğünü görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada dişlerinin eline düştüğünü görmek mahsullerin fazlalaşacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elindekileri düşürmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada dişin eline düştüğünü görmek kazancını artıracağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğün taşının düştüğünü görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu elinden düşürmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt para düşürmek yuva kuracağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı düşürdüğünü görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments