Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolgun dudak görmek

Rüyada dolgun dudak görmek

Rüyada dolgun dudak görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada dolgun dudak gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Rüyada dolgun dudak görmek iş ve mekan değiştireceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada dişindeki dolgunun düştüğünü görmek sağlık sorunlarının artacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine yorulur.

Rüyada dolgunun düştüğünü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işaret eder.

Rüyada dudağı kanamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yolunun açık olacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet eder.

Rüyada dudak izi görmek çok büyük paralar kazanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına işarettir.

Rüyada dudakları şişmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak şişmesi görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments