Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyveli dondurma görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek

Rüyada meyveli dondurma görmek onu uyaracağına, dertlerinin şifasını bulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada meyveli dondurma gördüyseniz:

  • Hangisi olursa olsun gerekli hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada meyveli dondurma yemek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada meyveli dondurma görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sade dondurma görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi dondurma yemek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalettir.

Rüyada ölüden dondurma almak daha kararlı bir kişi olunacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada tatlı ve dondurma yemek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada dondurma yememek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada çilekli dondurma yemek kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, aksiliklerin aşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments