Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolapta balık görmek

Rüyada dolapta balık görmek

Rüyada dolapta balık görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada dolapta balık gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada dolaba balık koymak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Rüyada dolapta balık görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına yorulur.

Rüyada evin içinde dolap görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rahatın yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada dolap temizlemek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işarettir.

Rüyada dolaptan et çıkarmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada ekmek dolabı görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine tabir olunur.

Rüyada dolap silmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kısmetin kapanacağına delalet eder.

Rüyada dolaba işediğini görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments