Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolandırıldığını görmek

Rüyada dolandırıldığını görmek

Rüyada dolandırıldığını görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada dolandırıldığını gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirmeye zorlayan gelişmeler var, alternatifleri dikkate almalısınız.

Rüyada birinin dolandırıldığını görmek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın dolandığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada ipe dolandığını görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dolandırıcılık görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dolandırılmak kandırılmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın beline dolandığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynuna ip dolanmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada iplere dolanmak rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments