Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolan havuz görmek

Rüyada dolan havuz görmek

Rüyada dolan havuz görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, maddi olanakların artacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, huzur ve kazanç getireceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolan havuz gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada dolan havuz görmek sağlığını geri kazanacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada suya doymamak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada aç köpeği doyurmak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına işaret eder.

Rüyada suya doyamamak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Rüyada domatez çitili görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada doberman köpek görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada do um yapmak hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments