Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domatez çitili görmek

Rüyada domatez çitili görmek

Rüyada domatez çitili görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, darlık içine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulur.

Rüyada domatez çitili gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada domatez çitili görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada çitil dikmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kendine çeki düzen vereceğine inanılır.

Rüyada patlıcan çitili görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada çocuğu doyurmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü doyurmak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulur.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada güvercin doyurmak iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içip suya doymamak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, esenliğe kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments