Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını uzun ve siyah görmek

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek hak yoluna döneceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, rütbenin yükseleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçını uzun ve siyah gördüyseniz:

  • Kökleşmiş alışkanlıklarınız nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah saç görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını uzun ve siyah görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments