Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve boyalı saç görmek

Rüyada uzun ve boyalı saç görmek

Rüyada uzun ve boyalı saç görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, muradın olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve boyalı saç gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Rüyada boyalı uzun saç görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun ve boyalı saç görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada saçını siyaha boyanmış görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça boya yapmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, içsel güvensizliklerinize rivayet eder.

Rüyada saçı kırmızı boyatmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını beyaza boyatmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada saç boyattığını görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çekilen hasretin biteceğine, yeni hobiler edinileceğine yorulur.

Rüyada saçlarımı sarıya boyatmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments