Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini uzun saçlı görmek

Rüyada kendini uzun saçlı görmek

Rüyada kendini uzun saçlı görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, paraya ve mala kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulur.

Rüyada kendini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada saçı uzun birini görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun saçlı olduğunu görmek asla harama bulaşmayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada dalgalı uzun saç görmek işlerinin yaver gideceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada saçları uzun ve sarı görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gür ve uzun saç görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçının uzun olduğunu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah uzun saç görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok uzun saçlı kadın görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments