Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökük duvar görmek

Rüyada dökük duvar görmek

Rüyada dökük duvar görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kazancını çoğaltacağına, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına tabir olunur.

Rüyada dökük duvar gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Rüyada dökük duvar görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada evini kırık dökük görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini yıkık dökük görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada yıkık dökük ev görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına delalet eder.

Rüyada eski dökük ev görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Rüyada kırık dökük ev görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık dökük yer görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada dökük diş görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, çözüm yolları bulamayacağına, hayatın tadına varacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments