Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık dökük ev görmek

Rüyada kırık dökük ev görmek

Rüyada kırık dökük ev görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kırık dökük ev gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Rüyada kırık dökük ev görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, başarısının düşeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini kırık dökük görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada eski dökük ev görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, aileyle iş yapmayacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yıkık dökük ev görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada boyası dökük ev görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Rüyada saçı dökük görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, daha kötü günler yaşayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada dökük duvar görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments