Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökük diş görmek

Rüyada dökük diş görmek

Rüyada dökük diş görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, yüzünün kızaracağına, ortaklarla aranın bozulacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada dökük diş gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Rüyada dökük diş görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski dökük ev görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada yıkık dökük yer görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada evini yıkık dökük görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, alım gücünün artmasına işarettir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına rivayet eder.

Rüyada dökük saç görmek sorunların gittikçe artacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada saçı dökük görmek çok sevinip işinin başına geçeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments