Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski dökük ev görmek

Rüyada eski dökük ev görmek

Rüyada eski dökük ev görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, maddi güç elde edeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski dökük ev gördüyseniz:

  • Maddi açıdan ani ödemeler veya koşullar yüzünü gösterebilir.

Rüyada eski yıkık dökük ev görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada eski dökük ev görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyası dökük ev görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, güzel günler için çalışılacağına delalet eder.

Rüyada yıkık dökük ev görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kırık dökük ev görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada dökük diş görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada dökük duvar görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini kırık dökük görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, geçim derdi çekeceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments