Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor olmak

Rüyada doktor olmak

Rüyada doktor olmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, rızkın genişlemesine inanılır.

Rüyada doktor olmak gördüyseniz:

  • Bol bol sosyalleşmekte fayda var.

Rüyada doktor kadın görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktorla kavga etmek kurulu düzeninin olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü doktor görmek yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalettir.

Rüyada doktor reçete görmek art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada doktorun öptüğünü görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada kel doktor görmek huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada doktorla nikahlanmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayıflanacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir doktor görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments